Kinky kleding en sexy lingerie | Wat draag je wel en wat draag je nie(t)…?

Daar moet een kanttekening bij geplaatst worden – of latextekening, zo je wilt. Want het gaat ons erom wat je outfit precies laat zien en hoe!

Dat lijkt misschien wel heel tegenstrijdig als we een wilde nacht met je partner in ogenschouw nemen. Want in dat geval wil je toch zo weinig mogelijk aan hebben?

Helemaal wel! Zodra de spanning voor jullie beiden het hoogtepunt bereikt, vliegen de kledingstukken in het rond. Maar voor het tijd is om te pleasen, is het moment daar om te teasen! Want in plaats van direct tot actie over te gaan, is het veel leuker én bevredigender om het hoofd van je partner eerst helemaal op hol te brengen…

Want die kent jouw verleidelijke lichaam dan misschien wel door en door, maar het is nooit verkeerd om jezelf op een extra aantrekkelijke manier te verpakken. Want op die manier leg je optimaal de nadruk op de lichaamsdelen die jouw significant other het meest begeert!

Kortom, onderschat de invloed van pikante kleding op je seksleven niet…

Lak & Leder

De meest spraakmakende materialen voor een spannende outfit zijn lak en leder. Die lijken uit te nodigen op kinky machtsspelletjes, maar zijn ook heel goed in staat om los daarvan de zinnen te prikkelen van jou als dra(a)g(st)er en degene die jou hierin mag zien!

Kies voor losse items als korsetten, jurken, handschoenen en halsbanden of voor een opwindende catsuit! Jazeker, hiermee wordt je hele lichaam volledig bedekt. Maar je ronde vormen worden er wel schitterend mee geaccentueerd. Zie het als een prachtige cadeaupapier, dat je partner er uiteindelijk af mag peuteren!

Bodystocking

Zoek je een kinky kledingstuk dat om nagenoeg je hele lichaam zit maar wel een heleboel laat zien? Dan klinkt een begeerlijke bodystocking je vast als muziek in de oren! Die zit namelijk om je bovenlichaam en je benen heen, maar is wel grotendeels transparant. Bovendien zorgt deze complete outfit eenvoudig voor easy access, zodat je die helemaal niet uit hoeft te trekken voordat je lief en jij innig en intiem met elkaar verstrengeld raken… Daarnaast is een sexy bodystocking ook altijd in jouw favoriete kleur verkrijgbaar.

Lingerie

Je kunt je fantasie fantastisch kwijt wanneer je jouw sexy lingerie helemaal zelf samenstelt. Soms zijn setjes al voor jou gevormd, maar anderzijds is het ook mogelijk om de losse onderdelen bij elkaar te zoeken die jouw verleidelijke lichaam net die ene extra boost geven. Qua materiaal heb je de keuze uit kant, tule, wetlook en nog veel meer. Jij weet zelf het beste waarmee je hoge ogen gaat gooien in de slaapkamer. In welke lingerie ga jij op oogverblindende wijze je lief verrassen…?

Geef een reactie