Wat voor mens ben jij?

Je wilt je mooiste herinnering toch het liefst vereeuwigen in een fotolijst van 40×60? Als je deze op een mooie plek hangt dan wordt je dagelijks even aan die mooie gebeurtenis herinnerd en sta je even stil bij dat moment in je leven. De foto’s die in je huis aanwezig zijn laten andere mensen ook zien wat voor soort mens jij bent.

Heb je bijvoorbeeld een gezin of gaat al je aandacht naar je huisdier? Foto’s worden tegenwoordig vaak op de smartphone gemaakt, mocht je wel een camera hebben dan kan het een leuk idee zijn om de foto’s die daar op staan te laten afdrukken en verspreiden onder de familie. Zo heeft iedereen leuke foto’s en worden jullie nogmaals herinnerd aan de sterke band onderling.

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden

Bepaalde foto’s brengen een warm gevoel met zich mee en zeggen meer dan 1000 woorden. Ook laten ze je levensloop zien. Een foto van een kind of kleinkind, een gekke van je familie en een spontane foto van je beste vriendinnen. Deze wil je koesteren en eren en dat doe je door ze in een mooie lijst te plaatsen en op een leuke plek neer te zetten of op te hangen. Het is ook erg leuk om foto’s van jezelf van vroeger te vergelijken met fotos van nu. Hoe erg ben je veranderd en in hoeverre ben je hetzelfde gebleven?

Nee, stop ik zie er niet uit

Er worden veel momenten vastgelegd middels fotografie. Denk aan de welbekende familiedagen, vakanties en trouwerijen.Het leukste is natuurlijk om iemand op de gevoelige plaat te zetten die dat niet door heeft omdat hij of zij anders meteen in de poseer stand schiet. Je vindt van jezelf vaak dat je “stom”op een foto staat, dit komt omdat je jezelf doorgaans is spiegelbeeld zien en op de foto is dat niet zo. Het is van belang dat je degene die je fotografeert gerust stelt en laat zien dat hij of zij erg leuk op staat.

Verzameld in een speciaal album

Het is misschien een beetje ouderwets maar sommige mensen vinden het heel erg leuk om foto’s in een album te plakken. Een trouwalbum is hier een populair voorbeeld van omdat de gehuwden graag op deze dag terugkijken en eventuele kinderen vinden het later ook leuk om hun ouders zo jong en stressloos te zien. Je kunt dan vertellen wie de andere mensen op de foto zijn en hoe je je op dat moment voelde.

Geef een reactie